Return Policy

Hva er fraktkostnadene / porto? 
Vi har i Norge en enhet gebyr for frakt og porto på NOK 19, uansett hvor mye du bestiller. Men, er du ansvarlig for returporto dersom du ønsker å returnere varan. 

Utanför Norge (Europa, Skandinavia og Sveits) er denne avgiften 39 NOK)

Hva er dine leveringstider ?
Vi sender alle våre bestillinger med Posten , for å få levering så snart som mulig. Som kunde hos Ortopediske.no deg hvorfor varen innen 2-5 virkedager avhengig av om produktet er på lager eller ikke .
Hvordan betaler jeg?
Vi tilbyr betaling med PayPal og gjennom kort (Visa, Amex, MasterCard og flere andre kredittkort og debetkort).

Angrerett
Som privatperson har du rätt att ångra ett köp inom 14 kalenderdagar, dock lägst 7 arbetsdagar, från mottagandet. For å avbryte et kjøp kan du kontakte oss slik at vi kan se om du oppfyller de vilkår som kreves for anvendelse av angreretten, og i slike tilfeller si den informasjonen vi trenger. Retur av varer som returneres med henvisning til angreretten er på din bekostning. Må returneres pakket i henhold til våre anbefalinger.

Klager
Individer har i henhold til forbruker tre (3) års garanti, uavhengig av garantiperioden som gjelder for et produkt. Reklamasjon må skje innen rimelig tid etter at mangelen ble oppdaget. Det er klagen etter garantiperioden, kjøperen må bevise feil mann på objekter som allerede eksisterte på tidspunktet for levering.

Retur
Full returrett innen 14 dager etter at kunden har mottatt varene. Varene må være ubrukt og uåpnet. Refusjon skjer etter at varen returneres i den stand helt. Vi ønsker fornøyde kunder, derfor velge om du vil ha en refusjon eller et annet produkt i bytte. Avkastningen er godkjent når varene har blitt inspisert av våre ansatte.